lørdag den 2. juli 2011

Det første indlæg...

VELKOMMEN TIL MIN BLOG! :)

Som du nok har opdaget, skal jeg til USA som udvekslingsstudent i skoleåret 2012/2013. Jeg rejser med Explorius, som er en nordisk organistion.
Jeg vil bruge min blog som en officiel "dagbog" om mit år i USA, både før afrejse, opholdet, og efter.
Jeg ved godt at det er lidt tideligt at begynde at blogge nu, men jeg vil gerne skrive om alle forberedelserne, osv.
Jeg har længe villet på udveksling. Jeg tror det var i cirka i 5. klasse at jeg opdagede muligheden, og siden har det været min drøm og nu er den blevet opfyldt.
Den 31 maj 2011 var jeg til interview med Explorius, og da jeg bor på Færøerne blev det via Skype. Det gik rigtig god (efter min mening) og jeg blev godkendt! :) og nu kan jeg bare ikke vente med at komme afsted, men alligevel vil jeg gerne nyde mit sidste år på Færøerne inden jeg tager afsted.
Jeg har først og fremmest oprettet min blog, så min familie og venner herhjemme kan følge med i mit amerikanske liv, men også til (kommende) udvekslingsstudenter og andre interesserede, da jeg selv har stor glæde af at læse blogger om det at være udvekslingsstudent.

Jeg ved ikke hvor meget jeg kommer til at bruge min blog, men jeg vil ihvertfald gøre mit bedste og så snart der sker noget nyt omkring mit år i USA vil jeg opdatere jer. :)

Take care.
- Irena

Ingen kommentarer: