onsdag den 2. maj 2012

VÆRTSFAMILIE !!!!!!!!!!! :D

I dag ringede Linda fra Explorius, og sagte at jeg far fået en familie i LAS VEGAS. Hvor er jeg bare glad. Det er rigtig godt at vide hvor man skal hen. Las Vegas ligger i staden Nevada. Jeg skal bo i nord Las Vegas hos et par på 37 og 41 år. De har ingen børn. Jeg ved ikke så meget om familien endnu, men i morgen vil jeg skrive en mail til dem, og jeg glæder mig allerede til at høre fra dem igen. Jeg skal gå på Legacy high school, som (efter google) ligger 11 minutter med bil fra der hvor jeg skal bo. Skolen er fra 2006, så det er en forholdvis ny skole. Der går 2480 elever på skolen (ifølge wikipedia)
Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg blev da jeg fik nyheden. Jeg rystede over hele kroppen, hæhæ. Jeg glæder mig rigtig meget at komme i kontakt med dem og lære dem at kende. Min skole starter den 27 august, så jeg tager afsted fra Kastrup lufthavn den 17 eller 22 august.
Nu da jeg har fået familie, virker det hele mere virkeligt. Nu kan jeg endelige sige hvor jeg skal hen når folk spørger, i stedet for at sige "det ved jeg ikke endnu".
iiiiih hvor er jeg glad! Jeg kan ikke vente med at komme afsted og starte mit eventyr. Dog vil jeg nyde mine godt 3-4 måneder jeg har tilbage her hjemme. LAS VEGAS, HERE I COME :)))

På billedet kan I se hvor Nevada ligger.

6 kommentarer:

Linnea sagde ...

Åååårh hvor lyder det altså bare spændende! :-)

Kærligst Linnea <3
bylinneapetersen.blogspot.com

Irena sagde ...

Jeg glæder mig også rigtig rigtig meget! :D

Helene Bach sagde ...

Ej jeg kender vildt mange som går på Legacy High School!? men tilykke!

Silje i USA! sagde ...

Congrats! :D I'm also traveling with ICES, but I'm from Norway though. Btw http://vilde-usa.blogspot.com is in the US now and she's going to Legacy High school! :)

Irena sagde ...

Tak :D Hvordan kan det være at du kender mange på den skole? :)

Irena sagde ...

Nice that you also are going to the USA. Have you got at family yet? :)
Thanks for the link.