fredag den 25. maj 2012

Informationsmøde

Nu er det vist tid til et nyt indlæg.
Søndag den 6. maj var jeg på informationsmøde i Valby. Det var en rigtig hyggeligt dag. Den første time var der fælles information for forældre og elever, efter den godt første time fik eleverne og forældrene hver til sit. Så var der frokost pause, eleverne fik sanwich. Efter frokost pausen var der forskellige workshops, og vi fik at vide hvordan vi skulle håndtere forskellige konflikter. Vi var også delt op i grupper, hvor vi skulle spille et lille skuespil, det var rigtig sjovt. Men først lærte vi hinanden lidt at kende, vi skulle for eksempel stille os i en række efter højden, finde sammen i gruppe efter vores øjnefarve, hårfarve og skostørrelse. Tideligere elver var der også, og det var rigtig godt at høre om deres oplevelser, også elever som er i Danmark nu var der. Alt i alt så var det en rigtig hyggeligt dag.

På det seneste at jeg mailet med min værtsfamilie. De virker som de sødeste mennesker. Jeg glæder mig så meget at komme afsted og bo ved dem i 10 måneder. Nu har vi læseferie og sommerferie er snart. Las Vegas kommer nærmere og nærmere på, og jeg kan slet ikke vente med at komme afsted, men det er også med blandende følelser, men jeg ved at det kommer til at blive et uforglemmelig år.

Hvis I også skal afsted eller har været afsted er I meget velkommen til at kontakte mig. Også hvis I har spørgsmål skal I endelige spørge :)

Take care!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Irena (-: Din blog er virkelig fin!

Hilsen Liv
http://udvekslingsstudent-usa-12-13.blogspot.dk/

Irena sagde ...

Mange tak! :-)