onsdag den 20. juni 2012

Turbeculose test, skype med værtsfamilien og afrejse


Hej derude :)

Nu er der vist tid til en lille updatering. Fredag den 1. juni var jeg på hospitalet for at tage en turberculose test, den gjorde slet ikke ondt. Mandag skulle jeg så ud på hospitalet igen for at få svar, og svaret var godt. 
Jeg har også bestilt en tid på ambassaden og bestilt biletter til Danmark. Envejs-billet. Selvom jeg glæder mig rigtig, rigtig meget, så ser jeg ikke frem til dagen hvor jeg skal sige farvel til min kære familie og venner, det er jo ikke et farvel, men et "på gensyn, ses om 10 måneder". 
Jeg har skrevet frem og tilbage med min søde værtsfamilie, og vi har nu aftalt at vi skal snakke på skype i morgen aften. Jeg er nervæs, men også spændt. Glæder mig at høre deres stemmer og så skulle de vise mig huset, mit værelse og mit badeværelse. Er bare lidt bange for at det bliver pinlig tavshed... men det hele skal nok gå, og jeg glæder mig at snakke med dem, de virker bare sååå søde, og jeg glæder mig rigtig meget at tage afsted. 
Jeg har fået at vide, at jeg skal rejse fra Kastrup den 17. august, det er ikke så længe til. Jeg vil nyde min sidste tid herhjemme inden jeg tager afsted. 
Har nogen som også skal på udveksling, snakket på skype med værtsfamilien? Hvordan gik det?

Det var alt for nu :-)

- Irena

3 kommentarer:

JULIE sagde ...

hej, jeg er også explorius :)
jeg har snakket med min værtssøster, og det gik godt :) hun var sød og vi snakket om mange forskellige ting :)
glæd dig til at snakke med dem!

Mette sagde ...

Tror nok lige jeg bliver fast læser. Jeg har selv ansøgt til Rotary til 13/14, men tænker også på at ansøge hos Explorius. Det bliver spændene at følge dit forløb :)

Knus Mette
Kig gerne lige forbi min blog
Wordswithoutapen.blogspot.com

Irena sagde ...

Julie:
Tak for din kommentar! :) Det gik rigtig godt at snakke med dem :) Men var rigtig nervøs, men vi snakkede bare løs om alt og intet :)

Mette:
Hej Mette, og tak for din kommentar! :) Dejligt at du er blevet fast læser. Det er rigtig spændende for dig! Tiden går hurtigt, og før du aner det skal du afsted (hvis alt går som det skal). Jeg ønsker dig alt held og lykke! :) :)